DONDERDAG 16 AUGUSTUS 2018:
paris texas - barking bruce

Paris Texas Barking Bruce


Barking Bruce

Om 19u: Kinderdisco met Lompi en Zompi.

Om 20u: Paris Texas (Americana)
Paris Texas is een 5-koppige band rond songsmid Gerrit Hüppertz. De inspiratie voor lijn gebalde nummers vond hij in de vele roadtrips door het Zuiden van de USA.  De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over de traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie.

  Lees meer
  foto's hierOm 21u30: Barking Bruce (Rock covers)
Er zijn van die bands waarbij je op voorhand weet dat je iets goed krijgt. De energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek direct op los wil gaan. Denk aan een stevige Pearl Jam-klassieker, een Beastie Boys-track waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en een dikke hit van Rihanna met een zeer verrassende twist. De band serveert stevige grunge, punkrock en hiphop moeiteloos met een smakelijke Barking Bruce-saus aan het publiek. Rockfeest gegarandeerd!
Omdat Barking Bruce louter uit ervaren rasmuzikanten bestaat die de liefde voor alles dat rockt voorop hebben staan, zijn de shows van deze band een orgie van energie en enthousiasme, ingekleurd met rook- en lichteffecten en bovenal een dijk van een podiumpresentatie. De strakke set en overtuigende live performance maakten Barking Bruce de overtuigende winnaar van de roemruchte Clash Of The Coverbands (2015), waarmee het vijftal zich tot de beste coverformatie van de Benelux mag rekenen .

GRATIS TOEGANG Lees meer
  foto's hierIEDERE parkavond kinderdisco met lompi & zompi

 

image

LompiZompiLogo
In 2003 werd aan de kinderen van de Loenhoutse lagere scholen gevraagd een ontwerp te maken van twee leuke figuurtjes.
Uit de vele prachtige tekeningen zijn dan Lompi & Zompi ontstaan.
Zij brengen tijdens het eerste uurtje van iedere parkavond een spetterende kinderdisco.
Ook dit jaar zullen de kinderen weer samen met Lompi & Zompi kunnen zingen, springen, dansen...het kan en mag allemaal op onze parkavonden.

Begin kinderdisco telkens om 19u.
FOTOBOEKEnkele sfeerfoto's van de voorbije jaren.

pix pix pix pix pix pix pix pix

VIDEOYoutube video's.

pix pix pix pix pix pix