Mogen wij ons even voorstellen :

image

" LOENHOUT ZOMERT VZW"

Loenhout zomert vzw is ontstaan uit buurtschap oud-dorp die al vele jaren een corsowagen maken. In het jaar 2000 hadden we het idee opgevat om iets te organiseren voor jong en oud.

We kwamen op het idee om optredens te organiseren met allerlei verschillende bands. Verschillende muziekgenres door iedereen gesmaakt en dit in openlucht in het park van Loenhout. En zo gezegd, zo gedaan.
Sinds augustus 2000 hebben duizenden mensen genoten van GRATIS concerten.
Dit alles onder de benaming
<<LOENHOUT ZOMERT, LOENHOUT SWINGT>>.

Nu zijn we 18 jaar verder en is: 'Loenhout zomert' een begrip geworden bij vele mensen. Zowel inwoners van Loenhout als daarbuiten kijken er ondertussen naar uit. De muziek, het drankje, de gezelligheid en als het meezit dit alles onder een stralende hemel.

Onze belangrijkste doelstelling of uitdaging is natuurlijk
de organisatie van de zomerse avondconcerten in het park van Loenhout. Ook organiseerden we al een paar keer een cabaret/humoravond in de Kadans te Wuustwezel.

We houden er ons ook aan om jaarlijks een deel van de opbrengsten te schenken aan een goed doel of culturele organisatie zoals: Coda Hospice, Buso Berkenbeek, kleuterschool Baloen, KVG Loenhout, fluovestjes voor de lagere scholen van Loenhout, ziekenzorg Loenhout, De Raap,LGD Alliance Belgium, buurtschap Oud Dorp en ale andere buurtschappen.

Loenhout zomert komt tot stand door de inzet van vele vrijwilligers en lokale sponsoring.

FOTOBOEKEnkele sfeerfoto's van de voorbije jaren.

pix pix pix pix pix pix pix pix

VIDEOYoutube video's.

pix pix pix pix pix pix